Podeu llegir també el meu blog L'alcalde de Sant Andreu de la Barca

dissabte, 13 de juliol del 2013

Medicina Intencional

El dijous 11 de juliol vaig llegir aquesta brillant carta al director al diari "La Vanguardia". L'escriu Carme Alonso Permanyer, una col·lega metgessa de Molins de Rei, , i és molt interessant, ja que reflexa els sentiments amb que molt metges exercim la nostra professió en aquesta temps de crisi.

Us la transcric:

Medicina intencional

"Com bé va dir Ryszard Kapuscinski, l'autèntic periodisme és l'intencional. Això mateix passa amb la medicina. Els metges aspirem a aconseguir algun canvi, tenim la voluntat d'incidir en la salut dels pacients de manera encara més ferma. Sobretot en aquests temps de crisi i retallades sanitàries esfereïdores.

Sí, amb la crisi a les nostres consultes escoltem i vivim la petita història de la gent que lluita per sobreviure dia a dia. Ens desesperem intentant no perdre la mirada sencera, contenida i sempre amb rigor científic. Ens emocionem intentant contenir la llàgrima humida quan toquem la mort tan a prop i no podem fer-hi res. Perquè ara més que mai és més fàcil morir i més fàcil malviure. Així que faig un crit a favor de la implicació dels nostres polítics".

Carme Alonso Permanyer
Molins de Rei



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada